Podhostýnská školní liga v miniházené

Stejně jako loňský rok tak i letos jsme se přihlásili do turnaje v miniházené. Turnaje v Bystřici pod Hostýnem se zúčastnilo 8 družstev. Naši školu reprezentovala tato sestava: Hladký Dominik, Kurfürst Marek, Stříteský Petr, Rada Jiří, Mareček Filip, Romaněnko Hlib, Syryčanský Jonáš a Pajdla Matyáš.

Rozlosovány byly dvě základní skupiny po čtyřech týmech, ze kterých postupovala do semifinále dvě nejlepší družstva skupiny. Našim klukům se podařilo zajistit postup do semifinále z 2. místa ve skupině.

Bizoni Kelč 11:0 Al-Nassr (Rajnochovice)

Brumíci a Kapybary (BpH) 3:7 Bizoni Kelč

Krysáci z popelnic (BpH) 9:8 Bizoni Kelč

V semifinále jsme narazili na školu z Bystřice pod Hostýnem, která měla v kádru kluky, kteří se házené věnují ve volném čase. Bohužel jsme zápas o finále vítězně nezvládli.

Superdogs (BpH) 9:5 Bizoni Kelč

Souboj o 3. místo jsme dokázali „urvat“ na naši stranu. Porazili jsme soupeře nejtěsnějším výsledkem a umístili se na 3. místě.

Modří gepardi (BpH) 6:7 Bizoni Kelč

Kdybych měl kluky za něco pochválit, tak to bude určitě za soutěživost. Jde vidět, že ogaři z 5. třídy neradi prohrávají a mají zarputilost a vítěznou náturu v sobě. Musíme si dát ale pozor na přílišné sebevědomí, které se po pár vítězstvích opakovaně u kluků ukazuje. Nejlepším střelcem týmu byl Jonáš Syryčanský, na kterém jsme byli gólově (15 branek) závislí.

Děkuji zúčastněným.

Mgr. Adam Hrdlička