Stanování 9. třídy

V pondělí 21. 6. jsme se odvážně rozhodli v počasí „vypadá to, že bude pršet“ stanovat v Lhotě u Kelče. Sešli jsme se k večeru na určeném místě, někteří i jinde (Lhot je prostě v okolí spousta J ). Pro některé bylo celkem obtížné postavit stan, většina to ovšem zvládla bez větších problémů. Když naše zápasení se stany skončilo, tak nás čekalo milé překvapení v podobě návštěvy paní učitelky Poláchové a Vadelové. Poté následovala hra, jak moc poslepu známe abecedu a naše jména a po ní šifrovačka, jejímž výsledkem byla smutná věta: „ Naše poslední třídní akce“.

No a pak se zapálil oheň a začaly se opékat buřty a grilovat maso. Aby to byla větší sranda, počasí se rozhodlo nás potěšit deštěm. My se ovšem nezalekli a i přes nepříznivé podmínky jsme se dobře najedli. Zpívali jsme, poslouchali hudbu, tancovali, sportovali nebo jen tak klábosili. Prostě jsme si ten večer parádně užívali. O půlnoci jsme absolvovali velmi strašidelnou stezku odvahy, na které se bály i naše učitelky. Aby taky ne, když některá strašidla padala přímo ze stromu.

Už od začátku akce bylo samozřejmě jasné, že se spát nebude. A tak to taky dopadlo, až na pár výjimek, které to nevydržely. Někteří jedinci dokonce z únavy začali zpívat koledy. Na ty, kteří vydrželi vzhůru nebo vstali včas, čekal krásný východ slunce. No a pak přišlo náročné ráno, kdy většina z nás usínala vsedě. Měl přijít dopolední program, jenže počasí vidělo, jak to nedáváme, tak nám poslalo bouřku. Pak už následovalo jen čekání na autobus a ospalý návrat domů. Tímto děkujeme paní učitelce za uskutečnění této akce, kterou jsme si všichni užili.

Pavla Trávníčková (žákyně 9. třídy)

Z hodnocení ostatních:
„Jsem ráda, že jsem neusnula a mohla si to co nejvíc užít!“
„Myslím, že to byla jedna z nejpovedenějších akcí, užila jsem si jí moc.“
„Super akce, hned bych si ji zopakovala.“
„Žiju.“
„ Bylo to hodně dobré, škoda, že toto už spolu nezažijeme.“
„Chtělo by to víc dní…“
„Nečekal jsem, že přijde p.uč. Poláchová a Vadelová a jsem moc rád, že nás naše třídní  zná tak dobře, že ví, co chceme. Moc dobře se s učitelkami kecalo, nejvíc s naší třídní, moc moc za to děkuju.“
„Akci hodnotím 1000 body z 10. Mega jsem si to užil.“
„Top!!!“

Hodnocení třídní učitelky:
„Akce byla top 🙂 Mega jsem si ji užila 🙂 Jsem ráda, že jsem neusnula a mohla si to s vámi užít 🙂 Moc dobře se s vámi kecalo 🙂 Moc vám za to děkuji. Bylo mi ctí být 4 roky vaší třídní. Budete mi chybět a budu na vás moc vzpomínat!!!“