Paintball 9. třídy

Ve středu 23.6. naše třída v čele s paní učitelkou Fabíkovou podnikla už opravdu poslední třídní akci – paintball v Hrabí u Skaličky. Měli jsme ji mít už v pondělí, ale kvůli příliš horkému počasí se nakonec odložila. Ve středu byly už podmínky příznivé, a tak jsme se sešli na domluveném místě. Skupinka, která v pondělí netrefila do Lhoty, ovšem netrefila ani do Hrabí. Jde vidět, jak ve svých 15 letech známe své okolí.  Nejdřív jsme byli poučeni o bezpečnosti a chování při hře panem učitelem Blahou. Pak jsme dostali vybavení, rozdělili se do dvou týmů a šlo se do boje. Nadšeně jsme vyběhli do lesa a ukryli jsme se před protivníkem. Ostražitě jsme sledovali okolí se zbraní v ruce, a jakmile jsme zahlédli hráče z druhého týmu, neváhali jsme ani chvíli a stříleli po něm. Při tom jsme si ale museli dávat pozor, ať nás netrefí ten druhý, protože kdyby se mu to povedlo, tak by pro nás tato hra skončila. Pokud se tak stalo, vraceli jsme se do základny, kde jsme si navzájem ukazovali, kam se podařilo protivníkovi nás zasáhnout.

Celý tento dobrodružný program trval tři hodiny. Byli jsme z toho nadšení a ani se nám nechtělo věřit, jak to rychle uteklo. Druhý den ve škole jsme se jen navzájem ptali, kolik má kdo modřin, jak si natáhl sval a jak moc byl unavený.

Děkujeme paní učitelce Fabíkové a panu učiteli Blahovi, že nám zorganizovali tak zábavné a akční odpoledne, které jsme si tak užili.

Lenka Valuchová (žákyně 9. třídy)